AIRCO DIREKT MOBIEL
 

Koel- en vriescellen

ADM koeltechniek, installeert, repareert en onderhoudt winkelkoeling, koelvitrines, en koel- en vriescellen . Zowel voor gebruik in grote koel- en/of vriescellen, als voor de winkelier die een koelvitrine in zijn verkoopruimte heeft staan. ADM koeltechniek is in het bezit van alle certificeringen . (o.a. Veritas, F-Gassen 1, Stek gecertificeerd). Waaronder de PED wetgeving en STEK regelgeving.


Levering van verschillende koel- en vriescellen

Wij kunnen zowel koel- en vriescellen op maat leveren als ook de snel monteerbare koelcellen inclusief de monoblock systemen.

De panelen die wij gebruiken zijn uitsluitend van het a merk isomasters onderdeel van Kingspan. De koel- en vriescellen worden turn-key geleverd. De keuze van de de buitenunit, verdamper en monoblock worden overlegd met de klant.

Neem contact met ons op via 0614694203, e-mail  info@aircodirektmobiel.nl   of maak gebruik van ons contacformulier voor een offerte.

Klik op de foto  voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt van ons geen rompslomp of lange wachttijden, maar persoonlijk contact, snelle service en duidelijke uitleg.