AIRCO DIREKT MOBIEL
 

Horeca- en winkelkoelingADM koeltechniek, installeert, repareert en onderhoudt winkelkoeling, koelvitrines, en koel- en vriescellem . Zowel voor gebruik in grote koel- en/of vriescellen, als voor de winkelier die een koelvitrine in zijn verkoopruimte heeft staan. ADM koeltechniek is in het bezit van alle certificeringen die nodig zijn om aan dit soort systemen te mogen werken (o.a. Veritas, F-Gassen 1, Stek gecertificeerd). Waaronder de PED wetgeving en STEK regelgeving.


Goed onderhoud, lage kosten

Goed onderhoud van uw winkelkoeling, koelvitrines, en koel- en vriessystemen is van groot belang voor de levensduur van uw installatie. ADM koeltechniek staat voor goed onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten. Wij zorgen er dan voor dat uw koelinstallatie en/of vriesinstallatie prima werkt en voldoet aan de wettelijke eisen.


24 uur per dag bereikbaar bij storing

Mocht er onverhoopt een storing optreden aan uw koel- en/of vriesinstallatie dan is dat geen probleem. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. U kunt contact opnemen door onderstaand link te klikken en formulier in te vullen of te bellen met ADM Koeltechniek 0614694203
U kunt van ons geen rompslomp of lange wachttijden, maar persoonlijk contact, snelle service en duidelijke uitleg.