AIRCO DIREKT MOBIEL
 

Koel- en vriescellen

ADM koeltechniek, installeert, repareert en onderhoudt winkelkoeling, koelvitrines, en koel- en vriescellen . Zowel voor gebruik in grote koel- en/of vriescellen, als voor de winkelier die een koelvitrine in zijn verkoopruimte heeft staan. ADM koeltechniek is in het bezit van alle certificeringen . (o.a. Veritas, F-Gassen 1, Stek gecertificeerd). Waaronder de PED wetgeving en STEK regelgeving.


Levering van verschillende koel- en vriescellen

Wij kunnen zowel koel- en vriescellen op maat leveren als ook de snel monteerbare koelcellen inclusief de monoblock systemen.

De panelen die wij gebruiken zijn uitsluitend van het a merk isomasters onderdeel van Kingspan. De koel- en vriescellen worden turn-key geleverd. De keuze van de de buitenunit, verdamper en monoblock worden overlegd met de klant  daar er meerdere varianten op de markt zijn in verschillende prijs catagorien. Van stille tot minder stille, van goedkope tot minder goedkope.

Klick op de foto  voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt van ons geen rompslomp of lange wachttijden, maar persoonlijk contact, snelle service en duidelijke uitleg.