AIRCO DIREKT MOBIEL
 

Storingen 

Een storing aan uw installatie komt nooit gelegen. Het heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van uw producten.

Kortom, een storing dient zo snel mogelijk te worden verholpen. Hiervoor bent u bij ADM Koeltechniek aan het juiste adres. 


Onderhoud 

Continuïteit is een kritieke factor voor een efficiënte en succesvolle bedrijfsvoering. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor uw koel-vriesinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, ijsmachines, koeltafels en uw airconditioningsapparatuur. ADM koeltechniek biedt u een onderhoudsservice waarbij uw installatie professioneel wordt onderhouden.

Naast het feit dat u minder kans op storingen heeft, vergroot het ook de levensduur van uw installatie. Bovendien blijft het  van een  onderhouden installatie binnen de perken en dat spaart geld en milieu! Door het grondig reinigen van de delen die met water en lucht in aanraking komen is het regelmatig onderhouden van uw installatie ook beter voor uw gezondheid. Bacteriën en schimmels (anti-bacterieen behandeling verdamper airco)  krijgen hierdoor minder kans om de lucht te vervuilen. Voor het reinigen gebruiken wij speciale reinigingsproducten. Het is raadzaam uw airconditioner of koel-vriesinstallatie regelmatig te laten onderhouden. Ook hierin is ADM koeltechniek een uitstekende partner.

24-uurs service

 

Neem contact met ons op via 0614694203 voor een offerte  of maak gebruik van ons contacformulier.